Bedre kaffe, raskere​

SoHo Kaffe

DORADO ESPRESSO PREMIUM 10

Maskinen fåes i 3 forskjellige størrelser

Server gjestene dine en friskbrygget espresso, cappuccino eller latte macchiato med et trykk på en knapp med denne allsidige maskinen. Utstyrt med en 10″ Smart Touchskjerm med plass for 12 drikker per side (4×3).

Meld interesse

DORADO ESPRESSO COMPACT 7

kommer med vanntilkobling og vanntank

Espresso Compact er en liten og allsidig kaffemaskin som, med et trykk på en knapp, forbereder ti forskjellige kaffe varianter basert på kaffe, topping og sjokolade. Med sine små dimmensjoner passer denne til all typer kontorer og oppholdsrom. Det moderne displayet gjør denne maskinen enkel å bruke og vedlikehold tar lite tid takket være det integrerte rengjøringsprogrammet.

Meld interesse

MilkBase

Kobles til Dorado espresso 7 & 10

Opplev en helt ny verden av kaffeopplevelser med MilkBase. Kombiner ETNA MilkBase med vår Dorado Espresso maskiner, for en enestående Barista opplevelse med fersk melk. Enkelhet, hastighet og gjennomført kvalitet i en maskin. 

Meld interesse

Vann maskiner

Nytt samarbeid og nye muligheter for våre kunder - Borg & Overstrøm Vannmaskiner

Fokus på arbeidsmiljøet!

Velg vann som tørstedrikk.

Vann dekker væskebehovet, og er den aller beste drikken når du er tørst. Dette gjelder både vann fra flaske og springen. Unngå drikker med mye sukker i hverdagen og unne deg heller noe ekstra i helgene.

Søte drikker som saft, brus, iste, energidrikker inneholder mye sukker og lite næring. Som regel er de og sure (inneholder syre) og gir deg skader på tannemaljen i tillegg til en kortvarig boost.

Langvarig, sunn og helsemessig riktig boost finner du i vann!

Mange av våre kunder velger derfor friskt, filtrert og nyttig vann levert “gjennom” våre nye vannmaskiner.

Borg & Overtsrøm sin modell E4 er en av våre mange modeller. Kan leveres som benkplassert modell men og på et flott designet bord/cabinett.

Enkel montering og klar til bruk på 1-2-3 😉

 

 

 

Meld interesse